Ontwerphoek E-commerce is de complete oplossing voor ondernemers die een online bedrijf starten, retailers die naast hun fysieke winkel een webshop willen beginnen, of merken die al meer dan één miljoen euro aan verkopen hebben behaald. Onze geavanceerde websitebouwer voor e-commerce en uitgebreide zakelijke functies helpen je bij het succesvol lanceren, runnen en schalen van je webshop. Vertrouw op Ontwerphoek E-commerce om je online aanwezigheid te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Hoe wij webshops bouwen

Bij Ontwerphoek streven we naar het creëren van hoogwaardige webshops die conversies stimuleren en de beste gebruiksvriendelijkheid bieden. We maken gebruik van een headless CMS-aanpak, waarbij we de krachtige combinatie van Wordpress en Webflow benutten.

Met deze technologieën kunnen we flexibele en schaalbare webshops ontwikkelen, die naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Met onze expertise in design en ontwikkeling zorgen we ervoor dat jouw webshop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd is voor een moeiteloze gebruikerservaring, wat resulteert in hogere conversieratio's en tevreden klanten.

Webshop laten maken

Waarom kiezen voor een webshop?

Voor kleinere ondernemers en grote bedrijven betekent het de mogelijkheid om online meer bereik te genereren en in principe de hele wereld te bedienen. Met een webshop kunnen ondernemers hun producten of diensten op een professionele en toegankelijke manier presenteren, waardoor ze een wereldwijd publiek kunnen aantrekken en nieuwe markten kunnen betreden.

Het opent de deuren naar onbeperkte groeimogelijkheden en biedt de kans om een bloeiend online bedrijf op te bouwen, ongeacht de fysieke locatie.

Een kennismaking inplannen

Het proces van een webshop laten maken

Strategie

We beginnen met een grondige analyse van je bedrijf, doelgroep en concurrentie om duidelijke doelstellingen vast te stellen voor je webshop. We definiëren de gewenste functionaliteiten en bepalen een strategie die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Ontwerp op maat

Ons getalenteerde ontwerpteam creëert een uniek en aantrekkelijk ontwerp dat jouw merkidentiteit weerspiegelt. Vervolgens zetten onze ervaren ontwikkelaars dit ontwerp om in een functionele webshop met gebruiksvriendelijke navigatie, responsieve lay-out en geavanceerde e-commerce functionaliteiten.

Contentcreatie

We helpen je bij het creëren van overtuigende productbeschrijvingen, aantrekkelijke afbeeldingen en relevante inhoud die je klanten aanspreekt. Daarnaast optimaliseren we je webshop voor zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden en je online zichtbaarheid wordt vergroot.

Lancering

Na grondige testfases lanceren we je webshop en zorgen we voor een vlekkeloze live-gang. We bieden ook aanvullende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat je webshop veilig, up-to-date en optimaal presteert, zodat je zorgeloos kunt groeien.
Webshop laten maken

Lanceer je winstgevende webshop vandaag nog

Webshop laten maken